چکیده :
دانشمندان دانشگاه MIT توانسته اند تا با استفاده از ویژگیهای نوعی باکتری، نخ بخیه ای بسازند که از آن می توان در مواردی که به نخهای بسیار قوی نیاز است، استفاده کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندانی که این نخ را ساخته اند موفق شده اند، موافقت سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) را نیز جلب کنند.
این نخ در حالی تولید شده است که معمولا پس از انجام اعمال جراحی شکم و معده و حتی آپاندیس، از هر 5 مورد عمل جراحی، یک مورد به باز شدن نخ های بخیه در فاصله کمی پس از عمل جراحی منجر می شود.
سازمان غذا و داروی آمریکا این نخ بخیه جدید را که از نوع جذبی بوده و در عین حال از استحکام بالایی نیز برخوردار بوده، پذیرفته است.
این نخ که با استفاده از ویژگی های E. coli تولید شده از انعطاف بیشتری برخوردار بوده و نسبت به انواع موجود در بازار مستحکم تر است.
بر اساس گزارش تکنولوژی ریویو، این نخ در حقیقت از پلیمری ساخته شده که محصول نوعی باکتری ژنتیکی شده است. نوع بخیهها در مدت زمان خاص (که در هر فردی میتواند متفاوت از فرد دیگر باشد) جذب میشود البته متوسط مدت زمان جذب این بخیهها (که در اندامهای مختلف هم با یکدیگر فرق میکند) حدود یک تا دو ماه است. در طول این مدت ممکن است پزشک و بیمار سفتی سنتی محل زخم جراحی بشوند ولی بیماران باید بدانند که این حالت سفتی بافتهای زیر پوست بعد از جذب شدن بخیهها به تدریج از بین خواهد رفت.
بخیه و نخ های جراحی
بخیه برای بهم نگهداشتن بافت هازده می شود.روند بهبود زخم خود 5 درصداستحکام اولیه بافت را در هفته اول به زخم باز می گرداند.
برای استفاده از بخیه ها از انواع نخهای بخیه جراحی استفاده می شود که یا روند یا کتینگ هستند .
انواع نخ ها
مواد طبیعی
قابل جذب (کاتکوتها) شامل کرومیک و پلین در انواع مختلف( روند و کتینگ) از نظر سوزن آتهاو قطر آنها
کاتکوت از لایه زیر کلازنی زیر مخاط روده گوسفند به دست می اید مدت جذب حدود 10 روزاست وبا اعمال اسید کرومیک به سطح آن واکنش آماسی بدن به تآخیر انداخته شده ومدت جذب ان به 21 روز می رسد.
تعداد صفحات : 6
فرمت فایل : word ( قابل ویرایش ) میباشد.
توجه : این فایل با بهترین کیفیت قابل پرینت میباشد.